Το Βραβείο Αειφόρου Σχολείου είναι ένας διαγωνισμός μεταξύ σχολείων για το συνολικό «πρασίνισμα» του σχολείου, ή, καλύτερα, για τον προσανατολισμό όλης της σχολικής κοινότητας προς την αειφορία.
Η δήλωση συμμετοχής στο Βραβείο Αειφόρου Σχολείου γίνεται μέσω της εγγραφής του σχολείου σας στην ιστοσελίδα. Μετά τη δημιουργία λογαριασμού και μέσα στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να εισάγετε τους Δείκτες Αειφορίας του σχολείου σας για να διεκδικήσετε ένα από τα έπαθλα του διαγωνισμού. Διαβάστε αναλυτικά τα βήματα της Διαδικασίας Συμμετοχής
H εγγραφή στο Βραβείο Αειφόρου Σχολείου πρέπει να γίνει από το διευθυντή του σχολείου ή από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Διαβάστε αναλυτικά τους Όρους και Προϋποθέσεις Συμμετοχής
Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εμπιστευτικά, όπως ορίζεται στην πολιτική απορρήτου. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

«Αειφορία (ή αειφόρος ανάπτυξη) είναι εκείνη που επιτρέπει τις σημερινές γενιές να ικανο- ποιήσουν τις ανάγκες τους, χωρίς όμως να θέτει σε κίνδυνο τη δυνατότητα των επόμενων γενιών να ικανοποιήσουν τις δικές τους».
(World Commission on Environment and Development, 1987)

Συνεργαζόμενες Π. Ενότητες

Συνεργαζόμενες Περιφέρειες

 

Αιγίδα

Το Βραβείο Αειφόρου Σχολείου τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

 
 
 
 
 

Χορηγοί


 

Συνεργαζόμενοι Φορείς